opbouwwerk

Bevrijdingslunch, Verkeersoverlast en de Groensnoeidag
Dit zijn allemaal prachtige voorbeelden van bewoners die actief zijn in de buurt. 

Heb jij ook mooie ideeën voor de buurt?  Nadieh van Diest, opbouwwerker Farent, kan je hierbij ondersteunen! In de Hint van april heeft Nadieh zich al eens voorgesteld.

Tijdens de a.s. wijkraad van 7 juni zal zij aanwezig zijn om meer zicht te krijgen op wat er speelt in onze wijk; hoe organiseren we samen iets voor de jongeren, hoe organiseren we een straatspeeldag of een ontmoeting voor die eenzame wijkbewoner, hoe is ondersteuning mogelijk, etc.
Nadieh zoekt hiervoor de interactie om zo zoveel mogelijk wensen te kennen.

Een opbouwwerker is er voor iedereen in de wijk.
Als opbouwwerkers ondersteunen wij de wijk en haar inwoners. Zo brengen wij mensen met elkaar in contact, ondersteunen wij buurtbewoners bij vragen in hun dagelijks leven en helpen wij bewoners bij het opzetten van activiteiten en initiatieven voor de buurt. Dit alles om bij te dragen aan de leefbaarheid van de wijk en het welzijn van individuele buurtbewoners. Als opbouwwerkers ondersteunen wij de wijk en haar inwoners. Zo brengen wij mensen met elkaar in contact, ondersteunen wij buurtbewoners bij vragen in hun dagelijks leven en helpen wij bewoners bij het opzetten van activiteiten en initiatieven voor de buurt. Dit alles om bij te dragen aan de leefbaarheid van de wijk en het welzijn van individuele buurtbewoners. Alleen samen kunnen we het woon- en leefplezier in onze wijk vergroten.


© Wijkraad Hintham